INFORMACIÓ GENERAL PER COMPLIR LA LLEI 34/2002

Propietat intel·lectual i industrial
Aquesta pàgina web www.alkirent.com és titularitat de Alkirent S.L. qui ostenta tots els drets necessaris per al seu ús i explotació. La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queden prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i qualsevol altra forma d’explotació, de tots o part dels continguts i/o elements integrants d’aquesta pàgina web sense autorització expresa de Alkirent S.L. Tot aquell qui atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de Alkirent S.L. serà responsable davant dels Tribunals competents.

Icones i imatges de la web

Les icones de productes són extretes de Flaticon, i les imatges són propietat d’Alkirent o de Bancs d’imatges amb llicencia CC0.

Protecció de dades

Avís legal – Política de privacitat – RGPD – Galetes

Darrera actualització: 19 de maig de 2018

TITULAR DEL WEB
• La seva denominació social és: ALKIRENT SERVI, S.L.
• El seu CIF: B-17.982.166
• El seu domicili social està: C / Ripollès, 8, 17181 Aiguaviva, Girona
• La seva activitat social és: Intermediació immobiliària, promoció d’obres; organització eventtos esportius.
• Correu electrònic: girona@alkirent.com
• Finalitat de la pàgina web: Mostra els diferents sectors en els quals està present l’empresa i els seus serveis.
• Pàgines de ALKIRENT SERVI, S.L.: www.alkirent.com
Protecció de dades personals
Responsable del tractament
Dades de contacte del responsable: ALKIRENT SERVI, S.L. B-17.982.166 C / Ripollès, 8, 17181 Aiguaviva, Girona i correu electrònic de contacte girona@alkirent.com
Dades de contacte de Responsable de Seguretat: Joan Castañer, girona@alkirent.com
ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES
Com exercitar els drets: Pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de ALKIRENT SERVI, S.L. o a l’adreça de correu electrònic indicat a l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:
• Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a ALKIRENT SERVI, S.L. si aquesta empresa està tractant les teves dades.
• Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
• Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per ALKIRENT SERVI, S.L. per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
• Dret a oposar-se al tractament: ALKIRENT SERVI, S.L. deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
• Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra firma, ALKIRENT SERVI, S.L. et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades
Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què ALKIRENT SERVI, S.L. està manejant les teves dades, pots adreçar les teves reclamacions al responsable de seguretat de ALKIRENT SERVI, S.L. (Indicat a dalt) o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals
En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a girona@alkirent.com i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades
Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.
Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.
Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.
Dades d’usuaris enviats per ALKIRENT SERVI, S.L. a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que ho retira.
Secret i seguretat de les dades
El lloc web es compromet en la utilització de les dades incloses en el fitxer, a respectar la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal.
Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formularis són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta.
A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a ALKIRENT SERVI, S.L. com a titular del lloc web, o a tercers amb motiu de la utilització d’aquest.
Bretxes de seguretat

ALKIRENT SERVI, S.L. adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus. No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant ALKIRENT SERVI, S.L. no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.
També, ALKIRENT SERVI, S.L. disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat dels danys dels usuaris. En cas de detectar-se alguna escletxa ALKIRENT SERVI, S.L. es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.
QUÈ INFORMACIÓ recaptem DELS USUARIS I PER QUÈ ELS UTILITZEM
Tots els productes i serveis oferts en el lloc web ALKIRENT SERVI, S.L. remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per efectuar registres d’usuari, subscripció a newsletter i / o comandes de compra. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.
Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.
Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: El lloc web de ALKIRENT SERVI, S.L. compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que ALKIRENT SERVI, S.L. ha contractat NOMINALIA INTERNET, S.L.
.

Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals ALKIRENT SERVI, S.L. és titular.
• Ens arribarà la teva IP, que serà usada per comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al seu ISP.
• Així mateix, podràs facilitar-nos les dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.
Formulari de comentaris: A la web hi ha la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Hi ha una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-los en cada nova visita ia més es recullen internament la direcció de correu electrònic, nom, web i l’adreça IP. Les dades estan emmagatzemats en els servidors de NOMINALIA INTERNET, S.L.
Registre d’usuaris: No s’admeten excepte petició expressa.
Formularis de subscripció a Newsletter: ALKIRENT SERVI, S.L. no utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic),
Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google, Inc, a través de Google Apps per a empreses.
Missatgeria instantània: ALKIRENT SERVI, S.L. no presta servei a través de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp, Facebook Messenger o Line.
Contingut incrustat des d’altres webs
Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web.
Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment del teu interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.
Altres serveis: Certs serveis prestats a través del lloc web poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.
Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens demanis.

XARXES SOCIALS

Presència en xarxes: ALKIRENT SERVI, S.L. compte amb perfil en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.
Finalitat i legitimació: El tractament que ALKIRENT SERVI, S.L. durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, ALKIRENT SERVI, S.L. podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i de prestar servei personalitzat d’atenció al client.
Extracció de dades: En cap cas ALKIRENT SERVI, S.L. extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntual i expressament consentiment per a això.

DRETS
Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, ALKIRENT SERVI, S.L. t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves posibilidades.Encargados del tractament fora de la UEAlmacenamiento i xifrat. ALKIRENT SERVI, S.L. utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.Correo electrònic. El servei de correu electrònic de ALKIRENT SERVI, S.L. es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.Redes Socials. ALKIRENT SERVI, S.L. fa ús de les xarxes socials nord-americanes Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el Lloc Web sent en els seus servidors en els quals ALKIRENT SERVI, S.L. tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura ALKIRENT SERVI, S.L. o comparteixen amb esta.Tu informació està protegida d’acord a la nostra política de privacitat i galetes. En activar una subscripció o facilitar les seves dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privacitat i cookies.Siempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit dels teus datos.Desde el moment en què et registres com a usuari a aquesta web, ALKIRENT SERVI, SL té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI / CIF i dades de pagament.En tot cas ALKIRENT SERVI, S.L. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web ALKIRENT SERVI, S.L. com el present avís legal.Compromisos i obligacions amb els nostres usuariosEl accés i / o ús d’aquest lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.En la utilització del lloc web ALKIRENT SERVI, SL l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de ALKIRENT SERVI, S.L. o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal ALKIRENT SERVI, S.L. o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del lloc web.RESPONSABILIDAD PEL CONTINGUT DEL LLOC webEl Lloc Web conté textos elaborats amb fins merament informatius o divulgatius que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals pel que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets. Les opinions expressades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de ALKIRENT SERVI, S.L. El contingut dels articles publicats en aquest lloc web no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal. L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en aquest lloc web sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.Els enllaços externs que conté aquest lloc web condueixen a llocs gestionats per tercers. ALKIRENT SERVI, S.L. no respon dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs. L’ús d’enllaços externs tampoc implica que ALKIRENT SERVI, S.L. recomani o aprovi els continguts de les pàgines de destino.Derechos de propietat intel·lectual i industrialMediante aquestes Condicions Generals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal ALKIRENT SERVI, S.L. ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol ells, excepte en els casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents derechos.El usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis de España.En el cas que un usuari o un tercer considerin que h a produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en el Web, haurà de notificar aquesta circumstància a ALKIRENT SERVI, S.L. indicant:
• Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interesado.Señalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en el Web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificación.Normativa i resolució de conflictosLas presents Condicions d’ús del lloc web es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és l’espanyol. Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari sinó que romandrà accessible per mitjà d’Internet en aquest mateix Lloc web.Els Usuaris poden sotmetre al Sistema Arbitral de Consum del que ALKIRENT SERVI, S.L. formarà part per resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat de ALKIRENT SERVI, SL, excepte per solucionar aquells conflictes que portin causa del desenvolupament d’una activitat que requereixi col·legiació, en aquest cas el Client haurà de dirigir a l’òrgan corresponent del col·legi d’advocats oportuno.Los usuaris que tinguin la condició de consumidors o usuaris conforme els defineix la normativa espanyola i resideixin a la Unió Europea, si han tingut un problema amb una compra online realitzada a ALKIRENT SERVI, SL, per intentar arribar a un acord extrajudicial poden acudir a la Plataforma d’Resolució de Litigis en Línia, creada per la Unió Europea i desenvolupada per la Comissió Europea a l’empara del Reglament (UE) 524 / 2013.Siempre que l’usuari no sigui consumidor o usuari, i quan no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, les parts acorden sotmetre als jutjats i tribunals de Madrid capital, per s er aquest el lloc de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol altra jurisdicció que pogués corresponderles.QUÉ ESPEREM DELS USUARIOSEl accés i / o ús d’aquest lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment , plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.El Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ALKIRENT SERVI, SL D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest site, es prohibeix:
• La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.
• Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
• La seva utilització per a fins comercials o publicitarios.Enlaces ExternosLas pàgines del lloc web ALKIRENT SERVI, SL proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres productes, encara que ALKIRENT SERVI, S.L. no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enlaces.El Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal ALKIRENT SERVI, S.L. haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de ALKIRENT SERVI, S.L. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre ALKIRENT SERVI, S.L. i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de ALKIRENT SERVI, S.L. dels seus continguts o servicios.RemarketingLa funció de remàrqueting o d’audiències similars d’AdWords ens permeten arribar a les persones que hagin visitat el nostre lloc web anteriorment i ajudar-los a completar el seu procés de venta.Como usuari, quan entris a la nostra web, et instal·larem 1 galeta de remàrqueting (pot ser de Google Adwords, de Criteo o d’altres serveis que ofereixin remàrqueting).
• Aquesta galeta emmagatzema informació del visitant, com ara els productes que ha visitat o si ha abandonat el carret de la compra.
• Quan el visitant abandona la nostra web, la galeta de remàrqueting segueix en la seva navegador.Otras condicions d’ús d’aquest lloc webEl usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix, amb total subjecció a la Llei, a els bons costums i al present avís legal. Així mateix, es compromet, llevat d’autorització prèvia, expressa i escrita de ALKIRENT SERVI, S.L. a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seva informació, no podent realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té acceso.Este lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a aquest lloc. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça girona@alkirent.com.Este lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a ALKIRENT SERVI, SL, CIF B-17.982 166, amb domicili en C / Ripollès, 8, 17181 Aiguaviva, Girona, España.Este lloc web conté enllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. ALKIRENT SERVI, S.L. no garanteix ni es fa responsable del contingut que es reculli en aquests web.Salvo autorització expressa, prèvia i per escrit de ALKIRENT SERVI, SL, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web.Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de ALKIRENT SERVI, SL qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, ALKIRENT SERVI, S.L. assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per terceros.Ejercicio de drets ARCOPodrás exercitar, respecte de les dades obtingudes, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició. Per això t’informo que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podrà enviar, juntament amb fotocòpia del teu DNI o document identificatius equivalent, al domicili postal d’ALKIRENT SERVI, SL, CIF B-17.982.166, al c / Ripollès, 8, 17181 Aiguaviva, Girona, Espanya o per correu electrònic, adjuntat fotocòpia de DNI a: girona@alkirent.com. Abans dels 10 dies respondrem a la teva sol·licitud per confirmar-te la execució del dret que hagis sol·licitat ejercer.Exclusión de garanties i responsabilidadALKIRENT SERVI, S.L. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:
• La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts;
• L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts; • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
• La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició els usuaris en el lloc web.ALKIRENT SERVI, SL no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.Plataforma Europea de resolució de litigis en líneaLa Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en líneaLey aplicable i jurisdicciónCon caràcter general les relacions entre ALKIRENT SERVI, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció españolas.Siempre estarem localitzables: El nostre contactoEn cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal ALKIRENT SERVI, SL, si us plau dirigiu-vos agirona@alkirent.com o utilitza el formulari de contacte disponible al lloc web.Nuestra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacidad.Aceptación i consentimientoEl Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de ALKIRENT SERVI, SL, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacidad.Correos comercialesDe acord amb la LSSICE, ALKIRENT SERVI, SL no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut en la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre la nostra Newsletter / butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment solicitada.POLÍTICA D’COOKIESUna galeta és un fitxer inofensiu que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equipo.Así, hi ha galetes que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador, el operador o el tipus de terminal des del qual es realitza la visita.No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni spyware, ni obre finestres pop-up.Las galetes no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies, el DNI o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no et associa com a persona si no al teu navegador web. De fet, si navegues habitualment amb Internet Explorer i proves a navegar per la mateixa web amb Firefox o Chrome veuràs que el web no s’adona que ets la mateixa persona perquè en realitat està associant al navegador, no a la persona.Para que entenguis l’abast que pot tenir desactivar les cookies et mostrem uns exemples:
• no podràs compartir continguts d’aquesta web a Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social. • el lloc web no podrà adaptar els continguts a les teves preferències personals, com sol passar en les botigues en línia. • No podràs accedir a l’àrea personal del web, com per exemple el meu compte, o el meu perfil o Les meves comandes.
• botigues en línia: Et serà impossible realitzar compres en línia, hauran de ser telefòniques o visitant la botiga física si és que disposa d’ella.
• No serà possible personalitzar les preferències geogràfiques com a franja horària, divisa o idioma.
• El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre visitants i trànsit a la web , El que dificultarà que el web sigui competitiva.
• No podràs escriure al bloc, no podràs pujar fotos, publicar comentaris, valorar o puntuar continguts. El web tampoc podrà saber si ets un humà o una aplicació automatitzada que publica spam.
• No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, el que reduirà els ingressos publicitaris del web.
• Totes les xarxes socials fan servir cookies, si les desactives no podràs utilitzar cap xarxa social.1. Tipus de galetes segons l’entitat que gestioni l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin, podem distingir:
• Galetes pròpies: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per el propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
• Galetes de tercers: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.En el cas que les galetes siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com galetes pròpies.
• Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis en ALKIRENT SERVI, SL
• Pots desactivar l’ús de la galeta DART del sistema d’anuncis de Google a ccediendo al centre de privacitat de Google.Además, els navegadors poden també permetre als usuaris veure i esborrar cookies individualmente.Dispones de més informació sobre les cookies a: WikipediaWeb BeaconsEste lloc pot albergar també web Beacons (també coneguts com a web bugs). Els web Beacons solen ser petites imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles col·locats dins del codi font de les pàgines web d’un lloc. Els web Beacons serveixen i s’utilitzen d’una forma similar a les cookies. A més, els web Beacons solen utilitzar-se per mesurar el trànsit d’usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d’un sitio.Dispones de més informació sobre els web Beacons a: WikipediaEn alguns casos, compartim informació sobre els visitants de aquest lloc de forma anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única finalitat de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades d’acord amb la regulació vigente.Este lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden utilitzar cookies o web beacons per analitzar el que succeeix en les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte: • Com utilitza Google les dades que recopila en els llocs web
• Google (Analytics): Política de Privacidad de Google Analytics (si vols pots desactivar el seguiment d’Analytics mitjançant aquest complementi per al navegador ofert per Google) Aquest lloc pot albergar publicitat pròpia, d’afiliats, o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen cookies per mostrar continguts publicitaris afins als usuaris. Cadascun d’aquests servidors publicitaris disposa de la seva pròpia política de privacitat, que pot ser consultada en les seves pròpies pàgines web.Al accedir al web ALKIRENT SERVI, S.L. t’informem que si segueixes navegant se’t s’instal·laran diverses galetes pròpies i de tercers corresponents a les analítiques del web (a tall d’exemple: Google Analytics o eines similars) per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que fas del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar-te. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no et associa com a persona sinó al teu navegador webEsta web s’utilitza cookies pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut en xarxes socials, deixar comentaris i per obtenir estadístiques dels nostres usuarios.Como usuari , pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes cookies mitjançant la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adecuadamente.Por això és important que llegeixis la present política de cookies i comprenguis que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració del teu navegador per ser avisat de la recepció de cookies en el teu dispositiu o desactivar si ho desitja la capacitat d’emmagatzemar aquestes cookies en el teu dispositivo.Puedes fins i tot revisar ara mateix les teves preferències sobre les galetes d’aquest lloc web en el següent botó: VULL REVISAR ARA MEUS PREFEERENCIAS dE COOKIES a continuació s’inclou la següent taula, únicament amb caràcter d’exemple, amb identificació de les cookies més rellevants utilitzades en aquest lloc web, així com si són pròpies o de tercers (i identificació del tercer contractat o els serveis s’han decidit utilitzar) i la seva finalitat